Republica Services a adăugat la flota -17 camioane de colectare a deșeurilor solide cu gaze naturale comprimate (CNG)

Republica Services a adăugat 17 camioane de colectare a deșeurilor solide cu gaze naturale comprimate (CNG) la flota lor care deservesc cea  mai mare zona din Denver.

Camioanele CNG au înlocuit camioanele vechi cu motor diesel, aducând numărul total de vehicule cu gaze naturale comprimate, operate de companie în întreaga Colorado la 108.

„Suntem pasionați de sustenabilitate și înțelegem importanța acesteia pentru clienții noștri”, spune Randy Johnson, directorul general al diviziei de transport rutier din Denver. „Acest upgrade al flotei reprezintă o investiție semnificativă în vehicule mai ecologice, mai sigure și mai eficiente pentru comunitatea din Denver. De  asemenea, ne întruchipează responsabilitatea pe care o presupunem pentru a ne ajuta să păstrăm frumusețea naturală considerabilă a Colorado pentru generațiile viitoare „.

Republica Services opereaza o statie de alimentare cu gaze naturale la Commerce City, Colo., Locatie, care sustine extinderea flotei CNG de la Denver. Jumătate din flota companiei care deservește zona metropolitană Denver este acum alimentată de această sursă internă de combustibil, spune Republica.

Sursa: http://ziaruldevalcea.ro/2018/11/13/republica-services-a-adaugat-la-flota-17-camioane-de-colectare-a-deseurilor-solide-cu-gaze-naturale-comprimate-cng/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *