Municipalitățile bulgare lansează licitația pentru achiziționarea a 8 autobuze pe CNG

Compania Municipală de Transport Pasageri din Gabrovo a deschis procedura de licitație pentru achiziționarea a opt autobuze cu podea joasă alimentate cu gaz natural comprimat (CNG).Valoarea achiziției este estimată la 3,47 milioane de leva (2 milioane USD / 1,79 milioane EUR), fără TVA.

Conform anunțului de licitație (Codul de achiziție nr. 000440) emis în 28 februarie, proiectul beneficiază de sprijin financiar din partea Programului Operațional „Regiuni în dezvoltare” 2014-2020, co-finanțat de Uniunea Europeană prin intermediul Fondului European de Dezvoltare Regională.

Proiectul de implementare urmărește dezvoltarea transportului urban durabil în Gabrovo prin investiți de îmbunătățirea infrastructurii și a sistemelor de transport cu impact pozitiv asupra calității transportului public.

Autobuzele M3 cu podea joasă, autobuz solo / 12 (+/- 1) m / cu două axe, trebuie să îndeplinească  standardele de emisii EURO 6 și să aibă o perioadă de garanție minimă de 2 ani.

Vehiculele trebuie să aiba capacitatea de cel puțin 80 de pasageri din care 20 de pasageri pe scaune.

Ofertele vor fi evaluate în funcție de preț care reprezintă 50% din punctajul final, eficiența energetică, perioada de garanție și alte criterii tehnice.

sursa: www.ngvglobal.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *