Parteneriat OMV și Porsche Holding în scopul creșterii numărului de vehicule care utilizează CNG

OMV investește până la 10 milioane EUR în rețeaua CNG, planificând să modernizeze distribuitoarele existente și să extindă rețeaua pe baza nevoilor clienților.

IEA World Energy Outlook 2018 „Scenariul de politică nouă” prognozează o creștere puternică pentru piața globală a gazelor naturale. O creștere de până la 43% a cererii de gaze este preconizată până în 2040.

O rețea de 160 de stații de alimentare CNG în Austria (din care 54 OMV), timpi rapizi de alimentare, reduceri ale costurilor de funcționare de până la 50% și o gamă largă de modele, toate contribuie la atractivitatea vehiculelor CNG, potrivit unui comunicat de presa OMV.

Hans Peter Schützinger, directorul executiv al Porsche Holding Salzburg și Rainer Seele, președintele Consiliului Executiv și CEO al OMV, au avut o conferință de presă comună la sediul central OMV, în care s-au concentrat asupra rolului pe care îl poate juca gazul în energia viitoare, precum și semnificația CNG pentru mobilitate.

Împreună, OMV și Porsche Holding au creat o ofertă specială pentru cei care iau în considerare achiziți unui vehicul CNG: la cumpărarea un model pe CNG sub una dintre mărcile Volkswagen VW, Audi, SEAT sau Skoda, poți alimenta gratuit CNG la stațiile de carburanți OMV în primul an.

Sursa: www.gnvmagazine.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *