Iveco Bus va livra 250 de autobuze CNG către Republica Coasta de Fildeș

După o primă comandă semnificativă în ianuarie 2018 pentru 400 de autobuze Crossway Low Entry și 50 de autobuze Crealis alimentate cu gaz natural comprimat (CNG), guvernul Coastei de Fildeș și Abidjan Transport Company SOTRA au comandat alte 200 Crossway LE și 50 Crealis „Natural Power”.

Cu această nouă comandă, vor exista peste 700 de autobuze urbane Iveco care operează în Abidjan, cel mai mare oraș și fosta capitală a Coastei de Fildeș, afirmă compania.

Noua comandă a fost semnată in data de 5 iulie 2019, la Ambasada Coastei de Fildeș din Paris, în prezența lui Amadou Kone, ministrul Transporturilor din Coasta de Fildeș; Meité Bouaké, directorul SOTRA și Sylvain Blaise, șeful Global Product Line Bus de la Iveco.

Cele 200 de autobuze Crossway LE și cele 50 autobuze Crealis NP de 18 metri, vor contribui la extinderea rețelei de transport public din capitala Abidjan, prin completarea celor 400 Crossway LE și 50 Crealis NP aflate deja în funcțiune.

Comanda confirmă astfel angajamentul ferm al guvernului Coastei de Fildeș și SOTRA de a opera cu vehicule ce au impact redus asupra mediului și de a implementa „autobuze de transport public de înaltă calitate”, potrivit companiei.

Sursa: www.gnvmagazine.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *