Gujarat Gas va înființa 200 de stații CNG în următorii doi ani

În cea mai ambițioasă expansiune de până acum, Gujarat Gas Ltd, compania indiana de distribuție a gazelor în orașe, intenționează să înființeze 200 de stații pentru alimentare cu gaz natural comprimat (CNG) în următorii doi ani, chiar dacă guvernul împinge ideea vehiculelor electrice.

În ultimul an financiar, compania a adăugat 69 de stații CNG, cel mai ridicat numar de stații deschise într-un an din cele peste 344.

Gujarat Gas Ltd (GGL) este prezent pe 23 de districte din statul Gujarat, pe teritoriul Uniunii Dadra și Nagar Haveli și în zona geografică Thane (GA) (excluzând zonele deja autorizate), inclusiv districtul Palghar al Maharashtra. În a 10-a rundă de licitație CGD anunțată de PNGRB, compania a câștigat 6 GAs care cuprind 17 orașe din statul Punjab, Haryana, Madhya Pradesh și Rajasthan.

„Managementul a fost ghidat spre înființarea a încă 200 de stații CNG în următorii doi ani, care este de așteptat să crească volumul cu două cifre în segmentul CNG în perioada 2020-2022. Acest lucru creează mai multă stabilitate în tendințele de volum și de asemenea, un profil de marjă mai puternic pentru companie ”, a declarat Centrum Research în raportul său din 31 iulie.

Sursa: www.gnvmagazine.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *