Marșul mașinilor eco în București! Scopul: promovarea transportului ecologic, care să ajute la reducerea noxelor din oraș

 

Maşini electrice, hibrid și CNG (Compressed Natural Gas) au putut fi admirate sâmbătă, 8 septembrie, în București într-un marș care a avut ca scop promovarea transportului ecologic, care să ajute la reducerea noxelor din oraș.

Înainte de a porni la drum, mașinile au putut fi admirate în fața Sălii Polivalente, unde producătorii sau posesorii mașinilor au răspuns întrebărilor curioșilor.

Marșul a pornit de la Sala Polivalentă și a continuat pe Bulevardul Unirii- Bulevardul Nicolae Bălcescu- Bulevardul Magheru-Piața Romană – Piaţa Victoriei- Bulevardul Aviatorilor- Piaţa Charles de Gaulle – Arcul de Triumf- Bulevardul Kiseleff, cu întoarcere la Sala Polivalentă.

Printre vedetele care au fost prezente la eveniment s-au aflat și violonistul Alexandru Tomescu, actorul Florin Piersic Jr, dar și sportiva Mihaela Buzărnescu.

Evenimentul a fost organizat de Jumptosmart.ro, în parteneriat cu Ideativa Mind și Asociația Română de Relații Publice (ARRP) în cadrul campaniei ”Trafic Inteligent pentru România”.

FOTO: Octav Drăgan

Sursa: https://www.europafm.ro/marsul-masinilor-eco-in-bucuresti-galerie-foto/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *