SEAT –incanta tinerii soferi prin lansarea gamei Mii cu propulsie pe CNG

Seat a optimizat gama Mii, recunoscuta ca fiind masina cea mai poluara in randul tinerilor conducatori auto. Fideli devizei „niciun model fără o variantă  CNG”, cei de la SEAT au lansat noua gamă Mii cuprinzând și motorizarea pe gaz natural comprimat.

Ideea de bază este simplicitatea si simplificarea pentru a face alegerea mai ușoară clienților urbani. Gama cuprinde 3 niveluri de finisare: Style, Chic și FR Line, toate cu 5 uși – pentru maxim de versatilitate. Echiparea standard este extinsă, dar fiecare alegere din gamă poate fi personalizată prin adaugarea de pachete opționale (Easy Flex, iarnă și senzorial).

Pachetul de iarna adaugă scaune încălzite, oglinzi exterioare electrice și încălzite, în timp ce pachetul Sensoric aduce controlul vitezei de croazieră, senzorii de parcare pentru partea din spate, senzorii de ploaie și lumină, precum și luminile de zi cu LED-uri. Există, de asemenea, si o serie de opțiuni suplimentare, cum ar fi:  trapă, roată de rezervă și asistență pentru siguranță, printre altele.

Eficiența este esențială în oraș, iar sistemul Start & Stop este standard în întreaga serie de motoare Mii. Versiunea de motorizare pentru motoarele de CNG este de 68 CP CNG de 1 litru, cea mai bună alternativă ECO.

În opinia producătorului, SEAT Mii rămâne mașina perfectă pentru stilul de viață urban actual, menținându-și caracteristicile tinerești și sportive ale mașinilor de oraș, alături de un nivel ridicat de utilitate, distracție, eficiență și tehnologie inovatoare.

Sursa initiala : http://www.ngvglobal.com/blog/seat-charms-youth-urban-driver-market-with-smarter-cng-powered-mii-0802

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *