Landi Renzo a luat OK de la CARB pentru pick-up-uri Ford CNG

Landi Renzo USA, o divizie a grupului Landi Renzo Group, si  furnizor de sisteme de combustibil alternativ, a obținut certificarea de către companiile California Air Resources Board (CARB) a unor noi  mofdele pick-up Ford F-250 și F-350 ce utilizeaza drept combustibil  gazul natural comprimat (CNG) .

Landi Renzo declară că sistemele sale GNG Fleet Eco-Ready ajută flotele să reducă emisiile vehiculelor, să reducă impactul asupra mediului și să reducă costurile cu combustibilul. Cu această certificare, Landi Renzo USA pretinde că este singurul dezvoltator și instalator de soluții alternative de combustibil, care este certificat CARB pentru platforme medii și ușoare.

Exclusiv pentru California și pentru piețele care necesită certificare CARB, noile modele  F-250 și F-350 sunt oferite prin intermediul rețelei de dealeri Ford, certificată de Landi Renzo.

„Camioanele Ford super-duty sunt populare datorită capacității generoase de depozitare. Vom oferi mai multe opțiuni, inclusiv mai multe configurații de rezervoare CNG și alte echipamente esențiale utilizate în operațiunile de flotă pentru camioanele de dimensiuni mari’’, spune Paul Shaffer, vicepreședinte executiv în dezvoltarea afacerilor cu Landi Renzo USA.

Sursa  : https://ngtnews.com/landi-renzo-gets-ok-from-carb-for-ford-cng-pickups

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *