Autobuze pe CNG pentru Aeroportul Internațional Oakland din California

Aeroportul Internațional Oakland, cel de-al patrulea aeroport din California, a terminat testarea și a pus în funcțiune nouă autobuze alimentate cu gaz natural comprimat (CNG). OAK poate oferi in acest moment, clientilor un serviciu convenabil și durabil între terminalele companiilor aeriene și facilitățile de parcare, din punct de vedere ecologic.

Autobuzele cu sistem de alimentare pe gaz natural comprimat pot reduce costurile cu combustibilul cu până la 50%, si pot scade   emisiile de gaze cu efect de seră cu 25%. Noua flotă, achizitionata de cei de la OAK  înlocuiește microbuzele modelul „Cutaway” produse de cei de la Ford Aerotech 2003 cu autobuzele ElDorado Class-E de la Creative.

În ultimul an fiscal, care sa încheiat în iunie, cei de la OAK au inregistrat o crestere de 5%, 921.457 de pasageri utilizatand spatiile de parcare de la OAK fata de 875381 de pasageri deserviți în anul fiscal precedent.

„Siguranța, securitatea și îmbunătățirea continua a serviciilor oferite clientului  sunt priorități de baza pentru OAK. Acest lucru se aplica atat pentru clienții care se îmbarcă cu avionul, cat si pentru pasagerii care folosesc spatiile de parcare. De la concept si pana la implementare, această călătorie a fost plină de satisfacții”, spune Alma Peña.

Aeroportul Internațional Oakland a servit 13, 1 milioane de pasageri în 2017 și este pregătit să depășească 14 milioane în 2018.

Sursa: http://ziaruldevalcea.ro/2018/10/10/autobuze-pe-cng-pentru-aeroportul-international-oakland-din-california/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *