Autobuzele Otokar pe CNG lansate la Conferinta Internationala IAA

Otokar, cel mai important brand de autobuze din Turcia, expune autobuze modelul  Kent C la salonul dedicat vehiculelor comerciale IAA a căror versiune cu gaz natural comprimat (CNG) va funcționa în primul rând în Spania. Otokar contribuie la transportul public modern în 50 de țări, inclusiv Turcia.

             Compania Otokar a înregistrat recent prima comandă europeană de Kent C CNG  de 9 unități pentru orașul Jerez de la Frontera (Cadiz).

„Spania este una dintre principalele piețe de autobuze din Europa. Primele exporturi ale autobuzelor Kent C CNG vor fi pentru Spania; vehiculele se vor afla in functiune incepand cu anul următor „, a declarat Serdar Görgüç.

Autobuzul de 12 metri lungime este un vehicul ideal de transport public pentru orașele moderne, cu podea complet joasă, confort de neegalat pentru pasageri, cu un interior spațios, costuri de operare scăzute și durabilitate.

 

Sursa: https://translate.google.com/translate?hl=ro&sl=en&tl=ro&u=https%3A%2F%2Fwww.ngvglobal.com%2Fblog%2Fotokar-cng-buses-show-at-iaa-headed-for-spain-0918

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *