Iveco face istorie: fără motoare diesel la IAA 2018

Iveco a avut  un stand revoluționar la expoziția IAA 2018, dedicat în totalitate soluțiilor alternative de propulsie: electric, CNG, LNG. În plus, Iveco a renunțat la Hanovra și la suprastructurile operate de motoare diesel.

La mai puțin de o lună de la data la care Iveco a facut istorie  la expozitia  IAA 2018 din Hannover, cu standul său dedicat in totalitate solutiilor alternative,fara prezenta motoarelor pe combustibili fosili cum ar fi diesel, Adunarea legislativa a Germaniei  a aprobat scutirea taxei numita „Maut” ( de autostrada și taxele naționale) pentru camioanele CNG și LNG incepand cu luna Ianuarie 2019!

Această decizie completează Subvențiile deja anunțate în iunie pentru achiziționarea acestor vehicule și va avea un impact enorm și dincolo de frontierele germane, fiind țara care este intersecția rutelor europene de logistică.

,,Astăzi suntem aici la Bolzano pentru inaugurarea unei noi stații LNG  pe ruta Brennero între Italia, Austria și Germania și livraram  către FERCAM, un operator de logistică lider între Italia și Germania, primul său camion LNG!’’’declara  Glückwünschen Thomas și Hannes Baumgartner!

Sursa : https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6459010308307509248

Imagine : https://www.iveco.com/en-us/press-room/kit/Pages/Iveco-at-the-IAA-Motor-Show-2014-in-Hanover.aspx

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *