Maruti Suzuki obține o economie cu 26% mai bună a consumului de combustibil cu noul WagonR S-CNG

Pentru a-și consolida amprenta ecologică în India, Maruti Suzuki India Limited a lansat noul model WagonR S (Smart)-CNG. Modelul WagonR alimentat cu CNG va fi disponibil în varianta Lxi a motorului de 1 litru care oferă cea mai bună autonomie pentru această clasă respectiv 33,54 km/kg. Această nouă tehnologie oferă o reducere a consumului de combustibil cu până la 26% mai bună decât versiunea anterioară.

Modelul WagonR S-CNG are integrat echipamentul CNG din fabrică, având o siguranță sporită, performanță maximă, confort fără egal și un design robust.

La introducerea WagonR CNG, dl R.S. Kalsi, directorul executiv de marketing și vânzări al Maruti Suzuki India Limited, a declarat: „La Maruti Suzuki, ne străduim în mod continuu să introducem pe piață produse avansate din punct de vedere tehnologic și ecologice. Cu WagonR S-CNG clienții vor putea beneficia de o reducere a consumului de combustibil cu până la 26%  față de ceea ce oferea modelul WagonR CNG și de o tehnologie superioară, ceea ce îl face mai sigur, fiabil și mai prietenos cu  mediul.”

Noul WagonR vine acum cu tehnologia S-CNG, care asigură performanțe ridicate cu tehnologia dual ECU și tehnologia inteligentă de injecție a gazului. Această tehnologie oferă motorului o cantitate calibrată de combustibil, ceea ce duce la o utilizare eficientă a combustibilului, o preluare activă și o manevrabilitate superioară. Dispunerea inteligentă a cilindrului cu CNG aduce o mai bună accesibilitate către roata de rezervă a mașinii. Poziționarea rezervorului de CNG către partea inferioară a mașinii face ca dinamica vehiculului să fie mai bună.

Maruti Suzuki este modelul pe CNG cu o vânzare de aproximativ 15% din totalul vânzărilor din gama CNG. Compania oferă în prezent opțiunea CNG la șapte dintre modelele sale: Alto800, AltoK10, WagonR, Celerio, Eeco, Super Carry și Tour S. În total, peste o jumătate de milion de clienți au solicitat vehiculele pe CNG fabricate de Maruti Suzuki.

Caracteristicile principale ale modelului WagonR S-CNG
• Performanță maximă: Sistemul dual ECU și sistemul inteligent de injecție cu gaz, asigură o preluare activă și o manevrabilitate superioară.
• Siguranță îmbunătățită: Designul inițial de fabricare, ranforsat cu componente din oțel inoxidabil anti-coroziv, oferă o siguranță absolută.
• Caracteristici de neegalat: Schimbarea automată a comutatorului de combustibil și indicatorul nivelului de carburant oferă confort și comoditate.
• Autonomie excelentă: Cel mai bun kilometraj din clasa sa, de 33,54 km/kg, minimizează costul de funcționare pe kilometru.
• Design robust: Standarde de fabricație de înaltă calitate și componente avansate.

Sursa: www.ngvglobal.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *