CNG Fuels (Marea Britanie) va deschide în acest an cinci noi stații de alimentare cu combustibil regenerabil

CNG Fuels (Marea Britanie) dezvoltă, deține și exploatează infrastructura de alimentare cu CNG și surse de Biometan regenerabil 100% sau Bio-CNG pentru stațiile sale.

CNG Fuels a anunțat că va deschide în acest an cinci noi stații de alimentare cu combustibil regenerabil pentru a satisface cererea operatorilor de vehicule ecologice grele de mărfuri (HGV).

Se lucrează deja la construirea a două stații, care se vor specializa în furnizarea de gaz natural comprimat din biomasă (bio-CNG) pentru transportatorii comerciali.

Noile stații de acces public vor servi rute și orașe importante pentru camioane și vor putea să realimenteze până la 3.000 de camioane pe zi, crescând capacitatea actuală de alimentare a companiei cu 500%.

Philip Fjeld, CEO al CNG Fuels, a declarat că „această mișcare a fost importantă pentru sectorul transportului rutier din Regatul Unit, care a fost mult timp „în întârziere” atunci când vine vorba de reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră. Biometanul din sursă regenerabilă și durabilă permite companiilor să realizeze reduceri mari la emisiile de gaze cu efect de seră, să reducă poluarea și să economisească bani – nu e de mirare că cererea crește. Clienții noștri intenționează deja să comande în 2019 sute de camioane noi cu combustie biometanică și urmărim interesul companiilor care execută o treime din transportul de marfuri grele din Marea Britanie „.

El a adaugat: „facilităm tranziția de la motorina pentru operatorii de flote prin dezvoltarea unei retele nationale de statii de biometan cu acces public pe principalele rute de transport si la principalele hub-uri de logistica”.

 

www.gnvmagazine.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *