Margolles Logistic pariază pe gazul natural comprimat cu Scania

29 octombrie 2019. În angajamentul său permanent față de mediu, Margolles Logistic încorporează cinci camioane Scania cu gaze naturale comprimate (CNG).

Aceste cinci noi unități aparțin seriei P, au un motor de 9 litri de 340 CP, care oferă un cuplu maxim de 1.600 Nm și sunt alimentate cu CNG. Acestea sunt primele vehicule cu gaze naturale din flota Margolles Logistic, companie care are o flotă de 40 de unități, trei dintre acestea fiind Scania.

Luis Miguel Margolles, directorul general al Margolles Logistic SL, comentând motivele pentru care a ales Scania, spune: „Cred că Scania are cel mai bun vehicul pe CNG de pe piață, și cum deja avem o parte din vehicule Scania în flota noastră, am decis asupra acestora. ”

Cererea de vehicule pe gaz este în creștere exponențială. Unul dintre principalele avantaje ale gazelor naturale ca și combustibil pentru vehicul este că reduce emisiile de CO2 cu până la 15%, putând atinge 90% în cazul biogazului și o reducere suplimentară a emisiilor reglementate de standardele Euro: NO2 în 100 %, NOX până la 80%, PM (particule suspendate) până la 95% și SO2 (Dioxid de sulf) 100%.

Preocuparea crescută cu privire la calitatea aerului a dus la restricții de trafic în multe orașe europene. Prin urmare, vehiculele alimentate cu CNG reprezintă o alternativă durabilă pentru sectorul de distribuție. În plus, motorul cu gaz este mai silențios decât motorina, ceea ce îl face potrivit pentru medii urbane sensibile.

„Aceste vehicule vor funcționa în orașul Barcelona. Am decis să pariem pe gazul natural pentru a căuta reducerea emisiilor din operațiunile noastre de transport și să evităm astfel confruntarea cu restricțiile de intrare în oraș, deoarece anul viitor va fi aplicat un nou regulament de acces ”, spune Luis Miguel Margolles.

 

Sursa: www.gnvmagazine.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *