NGVA Europe lansează Catalogul vehiculelor cu gaze naturale din 2019

NGVA Europe a lansat catalogul său pentru vehicule cu gaze naturale din 2019, care include date comparabile și o imagine de ansamblu cuprinzătoare despre 68 de vehicule disponibile pe piața europeană.

Astăzi, peste 1,4 milioane de vehicule cu gaze naturale (NGVs) circulă pe drumurile europene. Aceste vehicule sunt sprijinite de o vastă rețea europeană de 3.665 de stații de alimentare cu gaz natural comprimat (CNG) și 214 stații de alimentare cu gaz natural lichefiat (GNL). Atât flota de vehicule, cât și rețeaua de stații se extind constant în toată Europa.

Andrea Gerini, secretar general NGVA Europe, a comentat: „Catalogul din 2019 confirmă rolul major al gazelor pe diferitele segmente ale pieței mobilității europene. Datorită realizării modelului de economie circulară, tehnologia CNG și GNL pot reduce emisiile de gaze cu efect de seră cu până la 95%, reprezentând un atu important pentru mediul nostru și industria internă. „

Gazul natural reprezintă un confort de transport, de asemenea, cu niveluri de zgomot mai mici cu până la 50% mai puțin în comparație cu motorina. În același timp, NGVs sunt soluții accesibile, capabile să sprijine atât mobilitatea personală, cât și transportul de marfă.

Catalogul este disponibil pentru descărcare aici: NGVA-Europe_VehicleCatalogue_2019.pdf

Sursa: www.gnvmagazine.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *