XPO Logistics extinde flota de vehicule GNL / CNG

XPO Logistics, Inc. a anunțat că a achiziționat 100 de camioane Stralis Natural Power Euro VI de la Iveco.

Aceste camioane folosesc o combinație de GNL și CNG pentru a genera emisii de NOx mai mici decât standardul Euro VI și pentru a reduce zgomotul în zonele dens populate. În declarație, XPO afirmă că prin această investiție își va extinde flota de vehicule alimentate cu gaze naturale GNL / CNG din Franța la 170 de camioane și cu peste 20 de vehicule suplimentare care operează în Marea Britanie, Spania și Portugalia.

Aceste vehicule noi vor fi dedicate rețelei LTL (Lessthantruckload) din Franța, deservind clienții din zonele Greater Lyon și Paris și din regiunile Sud Vest și Nord.

Troy Cooper, președintele XPO Logistics, a declarat: „Investițiile noastre permanente în tehnologii cu combustibil alternativ sunt o parte importantă a strategiei noastre de afaceri sustenabile. XPO va continua să colaboreze cu producătorii de camioane și furnizorii de energie pentru a ne asigura că avem cele mai bune resurse pentru a răspunde cererii clienților noștri ce își doresc soluții prietenoase cu mediul înconjurător. „

Sursa: www.gnvmagazine.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *