Noua versiune Fiat Ducato NGV în 2020

La începutul anului 2020, va fi comercializată o nouă versiune Fiat Ducato alimentat cu gaz natural pentru vehicule (NGV). Noul motor de trei litri, dezvoltă o putere de 136 CP și are o autonomie maximă de 400 de kilometri.

Ducato 140 Natural Power beneficiază, de asemenea, de îmbunătățiri în întreaga gamă: noul motor respectă standardul Euro 6, sistemul „start and stop”, alternator cu sistem „smart-charging”, gestionarea mai eficientă a combustibilului prin sistemul „electronic fuel management” și transmisia automată cu nouă trepte. Nici sistemul “driving aids” nu a fost uitat: asistare pentru monitorizarea punctelor oarbe, detectarea vehiculelor care se apropie și a obstacolelor din spate în timpul manevrelor, sistemul de asistență la frânarea de urgență (EBA), etc.

Mai precis, noul motor alimentat cu gaze naturale dezvoltă 136 CP la 2730 rpm și un cuplu maxim de 350 Nm la 1500 rpm. În plus, acum este posibil să adăugați rezervoare suplimentare pentru a crește autonomia până la 400 de kilometri.

Sursa: www.gnvmagazine.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *