Orașul Bielsko-Biała comandă 26 de Autobuzele Solaris alimentate cu CNG

Orașul Bielsko-Biała din sudul Poloniei va avea în curând 26 de autobuze noi Solaris Urbino, alimentate cu gaze naturale comprimate (CNG), în urma unei comenzi plasate de operatorul de flotă PKS Bielsko-Biała SA. Este a doua mare comandă pentru vehiculele pe bază de CNG asigurate de Solaris Bus & Coach S.A. în Polonia.

Valoarea totală a contractului semnat cu PKS Bielsko-Biała se ridică la 32 de milioane PLN (8.157 mil. USD). Vehiculele vor fi livrate transportatorului în două loturi. Primele 13 autobuze vor fi livrate către client în termen de 11 luni de la semnarea contractului, adică până în luna iunie a anului viitor. Termenul limită final pentru întreaga comandă este in luna Decembrie 2020.

Cu o putere de 239 kW, motoarele de 8,8 litri CNG îndeplinesc norma de emisii europene riguroase Euro VI. Fiecare dintre cele 26 de vehicule va asigura o călătorie confortabilă pentru un număr de până la 90 de pasageri, incluzând 32 de locuri pe scaune. Accesul la autobuz va fi posibil prin două intrări setate într-o dispunere a ușii 2-2-0.

Până la sfârșitul anului, Solaris va furniza și 54 de autobuze Solaris Urbino 18 CNG către Varșovia.

Autobuzele CNG sunt produse în fabrica Bolechowo încă din anul 2004. Pe parcursul a 15 ani, clienții au primit peste 1100 de vehicule alimentate cu CNG. Vehiculele Solaris ecologice fac parte din flotele operatorilor de transport urban și regional din: Bulgaria, Republica Cehă, Franța, Spania, Olanda, Israel, Lituania, Slovacia, Germania, Norvegia, Polonia, Serbia, Suedia și Italia.

Sursa: www.ngvglobal.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *