A doua stație de alimentare cu CNG care se va deschide în Johannesburg

Renergen, producătorul intern de gaz natural și heliu, a anunțat finalizarea punerii în funcțiune a celei de-a doua stații de alimentare cu gaz natural comprimat (CNG) din Johannesburg, Africa de Sud.

Black Knight, împreună cu Babcock Transport Solutions, care este singurul importator din Africa de Sud pentru DAF Trucks, au convertit vehiculele pentru a funcționa simultan cu CNG și diesel, cunoscut sub numele de diesel dual fuel (DDF).

Black Knight a înființat stația de alimentare dedicată CNG ca parte a tranziției sale către combustibili mai durabili, stația de alimentare va fi folosită pentru a deservi camioanele Black Knight convertite pentru a funcționa pe gaz natural. Stația de alimentare va funcționa până când instalația de gaz natural lichefiat (GNL) a Proiectului Virginia Gas va intra funcțiune în 2021, moment în care CNG va fi înlocuit în favoarea GNL.

„Aceasta este o dezvoltare pozitivă pentru Renergen. Noua stație de alimentare cu CNG va crește semnificativ veniturile actuale ale fazelor pilot și va realiza viziunea noastră privind furnizarea de energie curată și durabilă în sectorul logistic prin utilizarea unei tehnologii care este disponibilă ușor ”, a declarat Stefano Marani, CEO Renergen.

„Pentru a face parte din acest proiect dedicat folosirii gazelor naturale a fost o mare oportunitate pentru Black Knight. În dezvoltarea flotei DDF cu intenția de a migra ulterior la GNL, vom ajunge primii pe piață cu un pas mai aproape de un viitor mai ecologic. Clienții noștri vor obține, de asemenea, un avantaj competitiv în industrie, beneficiind de economiile de costuri obținute prin utilizarea gazului natural ”, a comentat Jacques D’ymant, CEO al Black Knight.

Sursa: www.gnvmagazine.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *