IVECO Argentina continuă să crească în mobilitatea durabilă a țării

IVECO Argentina, un brand aparținând grupului CNH Industrial și pionier în dezvoltarea vehiculelor alimentate cu energie alternativă, continuă să-și îndrepte acțiunile spre consolidarea unui transport mai durabil, cu livrarea primului Daily Van CNG, care circulă pe străzile orașului Buenos Aires.

Livrarea primei utilitare din țară alimentată cu energie alternativă, acordată Subsecretariatului de Tranzit și Transport, precum și Direcției Generale de Întreținere și Ateliere, s-a efectuat în parcul Lezama, situat în orașul autonom Buenos Aires.

„Suntem mândri să oferim un produs cu costuri de operare reduse și să contribuim la reducerea emisiilor poluante. Daily Van, care deja servește în diferite spații verzi ale orașului, este un vehicul proiectat și fabricat pentru a funcționa exclusiv pe gaz și obține aceeași performanță și durabilitate în comparație cu un vehicul diesel ”, a declarat Julián Recupero, Product Manager de IVECO Argentina.

Prima companie autorizată să vândă vehicule CNG în Argentina, are peste 20 de ani de experiență pe piața europeană, cu premii la nivel mondial.

„Uleiul care unge motorul vehiculului este mai puțin contaminat, astfel încât crește intervalele dintre schimburile de ulei. În plus, nu formează sedimente și păstrează bujiile curate, nu spală pereții cilindrilor motorului și permite o lubrifiere mai eficientă, ceea ce se traduce într-un cost de întreținere mai mic ”, a concluzionat Recupero.

 

Sursa: www.gnvmagazine.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *