Onboard Dynamics livrează compresorul mobil GoFlo® CNG80 către NW Natural

Onboard Dynamics a livrat unitatea de compresor mobil GoFlo® CNG80 către NW Natural, cea mai mare utilitară mobilă, cu gaz natural, din nord-vestul Pacificului.

Compresorul mobil inițial GoFlo® a fost livrat în luna Septembrie către centrul de servicii NW Natural’s Sherwood, Oregon. Unitatea este folosită pentru umplerea remorcilor cu tuburi pentru a transporta CNG acolo unde este necesar pe teritoriul serviciilor companiei. Poate fi, de asemenea, utilizat pentru a comprima gazul natural regenerabil (RNG) în remorci tub la locații îndepărtate, care va fi injectat ulterior în sistemele de distribuție.

„GoFlo® are un design unic ce considerăm că ne va ajuta să extindem adopția CNG în întregul nord-vest”, spune Chris Kroeker, manager de produse pentru vehicule cu gaze naturale la NW Natural. „Suntem încântați să-i testăm performanța pe măsură ce o încorporăm în operațiunile noastre.”

Spre deosebire de majoritatea compresoarelor CNG care se bazează pe electricitate pentru a funcționa, GoFlo® folosește gazul natural ca sursă de alimentare. Acest lucru oferă companiilor capacitatea de a implementa unitatea în mai multe capacități diferite. Poate fi mutat în locații îndepărtate pentru a ajuta proiectele de întreținere sau poate fi utilizat pentru a stabili rapid o stație de alimentare cu CNG în locații unde nu există în prezent infrastructură.

„Suntem cu adevărat entuziaști să lucrăm cu NW Natural, pe măsură ce își extind folosirea compresorului nostru GoFlo® în rețeaua lor de alimentare cu combustibil”, a spus Rita Hansen, CEO Onboard Dynamics. „Adoptarea lor timpurie a tehnologiei noastre, ne-a ajutat să o scoatem cu succes pe piață.”

Sursa: www.ngvamerica.org

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *